Vt 2024

Information till vårdnadshavare om SKAPARVERKSTADEN för barn & ungdomar i låg- och mellanstadiet på Framnäs Atelje´ i Kinna.

Vi har två grupper som turas om, ojämn och jämn vecka och vi träffas onsdagar kl 17-19. Starten sker den 7 feb.

Vi tar en paus och bjuder på frukt varje gång.

I år har vi utställning på Kinna bibliotek 8/4-4/5. Mer info kommer.

Anmälan

Vi har lång kö men de barn som varit med förra terminen får info via mail och förtur att anmäla sig. Vi vill gärna att Skaparverksta´n ska vara möjlig för alla. Därför är den gratis för medlemmar annars kostar det 50 kr/gång. Avgiften faktureras av vår kassör vid terminens slut. Anmälan görs till Anna R 0732542909.

Medlemsavgift är 150 kr för barn eller vuxen. Vill fler i familjen vara medlemmar så kostar familjemedlemskap 50 kr/ytterligare person. Betalas till Postgiro nr 55 95 35-0. Glöm inte meddela barnets namn när du betalar via internet.

Uppgifter på barnet lämnas första gången varje termin. Använd nedanstående blankett. Den finns också i Ateljén eller på vår hemsida att fylla i.

Vi fortsätter ta hänsyn till varandra och tvättar händerna det första vi gör när vi kommer upp till ateljén, håller avstånd och stannar hemma vid förkylningssymptom!

För vuxna har vi kroki, målargrupp, grafikkurs och öppen verkstad regelbundet.

Kolla gärna på www.mkv.nu eller www.facebook.com/mkv00. Vi annonserar i Markbladet och informerar varje vecka i Föreningskalenderni MB.                

__ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Vi är tacksamma om ni vill hjälpa oss med alla uppgifter så vänligen fyll i formulären och skicka till oss.  Vi vill ha aktuella uppgifter varje termin.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.