Medlemsbrev vt 2014

Medlemsbrev vt 2014

Januari 2014

Välkomna till en ny vårtermin!

Vi har som vanligt många aktiviteter under veckans dagar och nedan är den annons vi har med i Markbladet 29/1.

Öppen Kroki

startar 3 februari och välkomnar både nya och mer vana krokitecknare.

Nytt för i år är att Rune kommer att ha två kurser i

Grafik – en nybörjarkurs som startar i mars samt en fortsättningskurs som redan är fullbokad.

Även denna termin kommer vi att ha olika ledare/teman på

Bildverkstaden, vi tycker att detta fungerade mycket bra i höstas och gjorde att barnen fick prova på många olika uttryck för skapande. Välkommen ni som vill vara med som ledare eller assistera vid något tillfälle! Ni väljer själva tema och teknik i så fall.

Förutom att

Öppen Verkstad på torsdagar är ett tillfälle för medlemmar att använda ateljén till eget arbete vill vi nyttja tiden parallellt till andra aktiviteter. Öppen Verkstad kommer ibland att innehålla teknikgenomgångar och föreläsningar, detta återkommer vi med ett separat schema för. Vi tror att vi på detta sätt bäddar för fler intressanta och inspirerande möten där vi kan ta del av varandras kunskaper!

Vår ungdomssatsning

Form och Färg kommer också att läggas på torsdagar. Ni ungdomar som vill ha övningar och handledning får kontakta Åsa (0739-188111) för individuell planering.

Målargruppen fyller 10 år! Detta kommer uppmärksammas med en jubileumsutställning längre fram i år.

Utöver veckans återkommande aktiviteter kommer vi ha fler kulturarrangemang och satsningar som vi mer kontinuerligt kommer att uppmärksamma i Markbladet framöver.

Bland annat vill vi redan nu berätta om kulturarrangemang

Earth Hour 29 mars där vi uppmärksammar världens största miljömanifestation. Spännande ljud- och musikupplevelser utlovas och tillsammans släcker vi ljuset under en timmas tid som en del i manifestationen.

Vårens

utställning på Rönnäng kommer ha tema Arbetarbostäder och kommer visa fotografier innan grävskoporna gjorde sitt runt om i Mark.

Missa inte vårt årsmöte 6 mars kl. 18.30.

Som vanligt bjuder vi på smörgåstårta

2014-01-29 19:29